KALİMERO

KALİMERO
...ama bu haksızlık!!!

10 Temmuz 2011 Pazar

TATİL=)

Uzun zamandır eşimle dört gözle beklediğimiz tatilimizden az önce döndük. İnsan tatilde yorulur mu, vallahi yorulmuşuz ve evimizi özlemişiz ama çok güzel bir sekiz gün geçirdik, darısı diğer tatil planları yapanların başına=)
Antalya yaşadığımız ile çok yakın, günü birlik geziler yapmak bile mümkün, o yüzden tatil planlarımızı yaparken Antalya odaklı düşündük ve 3 günümüzü Belek' de, 5 günümüzü ise Kemer' de geçirmeye karar verdik. 
Eğer deniz-kum-güneş üçlüsü ve armut piş ağzıma düş türü bir tatil düşünüyorsanız Belek' de kalınabilecek bir sürü tesis var ama Voyage Belek' in yeri bizim için apayrı çünkü balayımızın bir haftasını bu otelde geçirmiştik ve gerçekten çok memnun kalmıştık. Memnuniyetimizin nedeni biraz da deluxe oda tercihimizden dolayı olmuştu, zaten bütün katta neredeyse sadece balayı çiftleri kalıyordu=) Bu sefer normal odada kalmaya karar verdik. Önce biraz deluxe odanın farklarından bahsedeyim balayı için otel arayanlar varsa aranızda diye...
 Bunlar sitelerinden aldığım deluxe odanın fotoğrafları, 2. resimde gördüğünüz oda planı bizim kaldığımızın aynısıydı. Hem terasında hem de banyosunda jakuzisi var, terasında aynı zamanda sezlonglar da olduğu için güneşlenmek istiyorsanız terasa çıkmanız yeterli. Minibarda soft içecekler yanında gin, viski ve vodka gibi içkiler de bulunuyor, yani güzel bir içki hazırlayıp jakuzinin keyfini çıkarabilirsiniz. Sabahları eğer isterseniz odanıza mükellef bir kahvaltı ve gazete geliyor. Her akşam arayıp bir sonraki akşam hangi ala carte restoranta gitmek istediğinizi öğrenip rezervasyonunuzu yapıyorlar. Biz balayımızı hiç ana restoranta uğramadan geçirmiştik=) Ücretsiz olarak gidebileceğiniz ala cartelar İtalyan, Fransız, Türk, Çin, Meksika, Rum ve balık, ücretli olarak ise Japon restorantı var, ücret olarak çok fazla bir şey değil bu arada. Her gün odaya pastaneden yeni çıkmış kuru pasta ve meyve sepeti servisi var. 
Ben pek havuz insanı değilim, belki bütün çocukluğumun yazlarını Kumburgaz' daki yazlığımızda geçirdiğim içindir bilmiyorum havuza girmek bana pek bir şey ifade etmiyor, bir de ne bileyim en pis denizi en temiz havuza tercih ederim açıkçası, hal böyle olunca denizin nasıl olduğunundan bahsetmeden geçemeyeceğim gerçi bilen bilir Belek' in denizi çok temiz olsa da nedense ne zaman gitsem bulanık ve dalarken gözlerimi açtığıma her zaman beni pişman edecek kadar tuzlu ama plaj kum olduğu için benim için çok da mühim bir durum değil bu. Otelde ana havuzun ve müzik yayını olmayan relax havuzun yanında bir de sadece 16 yaşından büyüklerin girebildiği adult havuz var ki balayı çiftleri veya çocuksuz çiftler için en iyi tercih bence burası. Açık büfe restorantlar için de aynı şey geçerli, bir ana restorant, bir de adult restorant var ki bence henüz çocuk sahibi olmamış veya o devirleri çoktan atlatmış kimseler için oldukça güzel düşünülmüş bir durum =) Havuzların yakınında da bar ve bistroların bulunduğunu söylememe gerek yoktur zaten. 
Dediğim gibi biz bu sefer normal oda da kaldık, terası özlesek de her şey yine son derece güzel ve özenliydi. Animasyon olayıyla pek ilgili olmadığımız için o konuda pek bir bilgim yok ama gördüğüm kadarıyla devamlı etrafta bir atraksiyon mevcuttu=) 
Aklıma gelenler bunlar, eğer başka bir şeyler hakkında fikrimi öğrenmek isterseniz yorum bırakabilirsiniz. Kemer' de kaldığımız oteli bir daha ki sefere yazmak üzere ve bir bavul dolusu kirli çamaşırı halletmek üzere uzaklaşıyorum=)     

3 yorum:

  1. Değerli Misafirimiz,
    yorumlarınızı büyük bir keyifle okuduk. Göstermiş olduğunuz ilginize çok teşekkür ediyoruz.
    Görüşlerinizi www.otelpuan.com sitesinde de puanlayarak değerlendirmenizi beklediğimizi bu sayede tatil kararı verecek çok sayıdaki misafirimize de yardımcı olabileceğinizi paylaşmak isteriz.
    Gelecekteki tüm seyahatleriniz için Acentemizi tercih etmenizi bekliyoruz.
    Saygılarımızla,
    etstur Kalite Güvence ve Müşteri İlişkileri

    YanıtlaSil
  2. Ben de merak etmeye başlamıştım,uzun zamandır yazmıyordun. Güzel bir tatil geçirmene çok sevindim, ben de bugün döndüm tatilden benim ki çok kötüydü:(

    YanıtlaSil
  3. Aaaa çok üzüldüm Missha' cım tatilinin kötü geçmesine:( Yurt dışı yasağından sonra bir çok blogger gibi benim de bayağı bir hevesim kaçtı açıkçası, insanın içinden hiç bir şey yazası gelmiyor alamadıktan sonra:(...
    Sayın ETS Tur Müşteri İlişkileri=) ben de pürüzsüz bir tatil geçirmemizi sağladığınız için çok teşekkür ederim. En kısa zamanda tekrar hizmetlerinizden yararlanmak dileğiyle....

    YanıtlaSil