KALİMERO

KALİMERO
...ama bu haksızlık!!!

28 Temmuz 2010 Çarşamba

Clarisonic Mia


Pahalı mı evet, verdiğin paraya değer mi bence evet, her hangi bir cilt temizleme fırçası aynı işi görebilir mi belki de ama henüz ben rastlamadım...

Renk seçenekleri mevcut ama benim gibi "pembe olsun da 100 lira fazla olsun" diyen birisiyseniz ve cilt bakıma meraklıysanız zaten pembe olan Mia' yı görüp de "benim olmalı" diye düşünmemeniz imkansız bence...

En baştan uyarmam lazım, resimde de belli olduğu gibi şarj aletinin fişi bizim evdeki prizlere uygun değil, benim gibi bu ayrıntıyı gözden kaçırıp akşamı bin bir hevesle bekleyip şarj etmeye çalıştığınızda dudaklarınız sarkmasın=) Eve gitmeden önce elektrikçiye uğrayıp uygun aparatı yani ABD' ye özgü fişleri bizimkilere dönüştüren adaptör mü diyim artık her neyse ondan alıp gidin=)

Gelelim bu küçük hanımefendinin nasıl bişi olduğuna... İlk kullanımdan önce 24 saat boyunca şarj etmeniz gerekiyor, ben günde bir defa 2 dakika süreyle kullanıyorum, ortalama olarak 10 günde bir tekrar şarj etmem gerekiyor. Düğmesine bastığınızda 1 dakika boyunca çalışıyor, 1 dakika sonunda kendi kendine kapanıyor. Kullanmadan önce yüzümü ıslatıp belli bölgelere küçük noktalar halinde yüz yıkama jelimden sürdükten sonra her yüz bölgemde ihtiyaç gördüğüm süre kadar kullanıyorum. Zaten kendi kendine titreşimler yaydığı için kullanırken cildime fazla bastırmamaya dikkat ediyorum. Kutunun içinden kendi cilt temizleyicisi ve bir adet hassas ciltler için olan başlığı çıkıyor. Başlığını ortalama 3 ay sonra değiştirmek gerekli, ben buradan 2li paket hassas ciltler için olan başlığını alıp şimdiden hazırlığımı yaptım=) Başlığın ıslak kalmamasına itina etmek gerekli çünkü kaldığı zaman haliyle hoş olmayan bir şekilde kokabiliyor.

Çok da hassas olmayan bir cilt yapım var ama yine de günde 2 kere kullanmak bana fazla geldiği için sadece akşamları cleansing oille makyajımı çıkardıktan sonra kullanıyorum. İlk kullanımdan itibaren cildi yumuşacık yapıyor, gerçekten tertemiz hissediyorsunuz (benim gibi cilt temizleme manyaklarına duyurulur=)). Sevgilim dediğine göre gözenekleri son derece belli olan çilek burnumun çilekliği azalmış, tabi ki geniş gözenekli bir cildiniz varsa ne yaparsanız yapın tam olarak bu durumu ortadan kaldırmanız olası değil ama yine de ben de genel olarak burnumdaki gözeneklerin daha az göze görünür hale geldiklerini farkettim. Tabi bu kadar dip köşe temizlik yapan bir ürün kullandıktan sonra uyguladığınız cilt bakım ürünlerinin etkilerini çok daha iyi bir biçimde gösterdikleri de aşikar. İddia ettiği gibi kırışık oluşumunu azaltır mı bilemem ama derinlemesine temizlik için kullandığım kimyasal peeling etkili yüksek oranda glikolik asit içeren temizleyicilere ihtiyacım kalmadı Mia geldikten sonra...




4 yorum:

  1. Merhaba!
    Yaklaşık 2 saat önce siparişimi verdim,sonra da bu yazıyı gördüm.Hala memnun musun acaba?Bozulmamıştır umarım bu zaman kadar =)

    YanıtlaSil
  2. upppps ben de ne yazık ki şimdi gördüm yorumunu afush, çoktan eline geçmiştir mia'n diye düşünüyorum...
    senin yorum yaptığın sıralarda ben çiçeği burnunda yeni evliydim, güzellik blogları yerine yemek bloglarına kaymış bir ilgi mevcuttu haliyle, ondan bu gecikme...
    Benim memnuniyetim hala devam ediyor. Hatta geçen pazar günü ne zaman evin banyosuna girse "ben de isterim, ben de" diyen görümcem için de sipariş verdik. Sen de durumlar nasıl, sevdin mi mia'nı=)

    YanıtlaSil
  3. Selam tekrar! =)
    Öncelikle kutlarım seni,umarım taze gelinliğin güzel gidiyordur,Allah bir yastıkta kocatsın =)
    Evet mia'mı bir backorder süreci ve 20 gün süren bir telefon trafiği sonucunda almayı başardım.
    Kendisini daha yeni yeni kullanıyorum ben de.
    Benimki mavi bu arada.Pek sevdim kendisini.Temizleme jelimi sürüp yüzümün bir kısmını mia'yla diğer kısmını elimle köpürterek yıkadığımda bile farkını hissetmek çok kolay.
    Evet kesinlikle pahalı ama gerçekten değdi.Umarım uzun yıllar boyunca bozulmaz ve sadece başlığını değiştirip uzun süre kullanabiliriz.

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler Afush, amin=)
    Backorder çok fena oluyor gerçekten, insanın bütün hevesi kursağında kalıyor bir süre ama neyse kazasız belasız gelmiş senin mia da=)
    Bana kolay kolay bozulmaz gibi geliyor sonuçta Clarisonic iyi bir firma ama zamanla göreceğiz tabi, senin de dediğin gibi umarım uzun yıllar kullanabiliriz bir problem çıkmadan=)

    YanıtlaSil