KALİMERO

KALİMERO
...ama bu haksızlık!!!

1 Ağustos 2011 Pazartesi

Celebrity Beauty Bag Vol.2 Scarlett Johansson


1. Rodial Glam Balm Wipes & Rodial Boob Job
Yoğun çalışma programı yüzünden her zaman 3 adımlı cilt bakımı rutinine sadık kalamayan Scarlett, sette olduğu zamanlar hassas ve kuru ciltlere çok iyi gelecek E vitaminli  Rodial Glam Balm Wipes cilt temizleme mendillerini kullanıyor. Göğüs bölgesinde ekstra bir dolgunluk yaratmak için ise Rodial Boob Job kremin oldukça işine yaradığını söylüyor.  


2. Dolce & Gabbana Eye Colour Quad
Ocak ayında Dolce & Gabbana markasının yeni reklam yüzü olarak lanse edilen yıldızın markanın yeni sezon koleksiyonunu beğenmesi çok da şaşırtıcı görünmüyor. 


3. Jurlique Purely Age-Defying Age Cream


Scarlett hassas bir cilde sahip, cildinin nem dengesini ve sağlıklı görünümünü korumak için hem ince yapısı sayesinde makyaj altı bazı olarak uygun olan hem de spf 15 içeren Jurlique markasının Purely Age-Defying Age Cream adlı ürününü kullanıyor. 


4. Kerastase Masque Age Recharge & Kerastase Laque Double Force Hairspray



Yıldız fön makineleri yüzünden kaybettiği nemi yerine koyabilmek için Kerastase Masque Age Recharge  adlı ürünü kullanırken film çekimleri boyunca saçının bozulmaması için ise Kerastase Laque Double Force Hairspray' i uyguluyor. 

5. Estee Lauder Advanced Night Repair


Scarlett yüzünü güneşin neden olduğu hasardan koruyabilmek için düzenli olarak  Estee Lauder Advanced Night Repair serumu kullanıyor. 


6. Karin Herzog Oxygen Face Cream & Karin Herzog Vita-A-Combi3




Scarlett kusursuz görünümünü koruyabilmek için cildin kaybettiği oksijeni yerine koymasına yardımcı olan Karin Herzog ürünlerini kullanıyor. 


7. Korres Guava Body Butter


Yıldız cildindeki kuru bölgeleri nemlendirmek ve kamera önünde her zaman mükemmel görünebilmek için  Korres markasının Guava Body Butter isimli ürününü çekimler boyunca yanından ayırmıyor. 


8. L'Occitane Lavender Foaming Bath


Scarlett günün bütün yorgunluk ve stresini üzerinden atabilmek için L'Occitane Lavender Foaming Bath adlı ürünle uzun banyolar yapmayı çok seviyor. 


9. Malibu Tropical Skin
Yıldız, porselen beyazı cildini sevse de kimi zaman film çekimleri için bronz bir tene sahip olması gerekiyor. Böyle durumlarda  Malibu Sunless Tanning losyonunu kullanarak güneşin zararlı ışınlarına maruz kalmadan bronz bir tene sahip olmayı tercih ediyor. 


Kaynak: www.handbag.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder