KALİMERO

KALİMERO
...ama bu haksızlık!!!

2 Mayıs 2011 Pazartesi

La Redoute Türkiye

Daha önce hiç yurt dışı sitelerden fırsat bulup da yurt içi sitelerden giyim alışverişi yapmamıştım, siftah La Redoute kısmetmiş. Aldığım sandaletin kalitesini ve müşteri hizmetleri nasıldır gelince göreceğim ama ürünler oldukça hesaplı oldukları için ve şu anda da ayakkabılarda %25 indirim olduğu için sizinle de paylaşmak istedim. 
Yukarıdaki ayakkabı 81.90 TL' miş, indirimde 61.43' e inmiş, bir de ilk alışverişte 10 TL indirim çeki kazanıldığı için kargo ücretiyle birlikte bana 57.33 TL' ye geldi. Diğer renklerinde de gözüm kaldı ama böyle bir sandaletim olmadığı için siyah rengi tercih ettim. Diğer ürünlere de bakmak için tık tık

9 yorum:

  1. Ayakkabın çok güzel, güle güle kullan:) yurtdışşı böyle olunca bende yeni siteler araştırmaya başladım yurtiçinden. www.carmenstore.com u buldum belki biliyorsundur. neyse cidden çok ucuz hele eski sezon acayip ucuz. bir elbise beğendim sipariş ettim hemen ama ben alana kadar bitmiş sanırım:( hemen arayıp özür dilediler, ilgililer yani.o elbise dışında çok beğendiğim birşey olmadığından başka sipariş geçmedim ama ara sıra kontrol edilebilir bişeyler var mı diye.
    görüşmek üzere:)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim Missha' cım =)İçimizdeki alışveriş aşkını kimse yok edemez evet, kozmetik yoksa giyim alırız biz de=)
    Ben bilmiyordum o siteyi, çok ucuzmuş gerçekten, güzel şeyler de var, arada bir bakmak lazım...

    YanıtlaSil
  3. :)) Evet ne olacak bizim halimiz:)

    Zaten aldığımız kozmetikleri bitirebilmek için çooooooooooooook zaman lazım bize:)

    Allık fondoten falan bitiremem de kryolanın dual finishini yedeklemediğim için kızıyorum kendime.Sende bir fırsatını bulduğunda dene mutlaka mac gibi ince yapılı ama daha kapatıcı,ipek gibi çok sevdim.

    Belki biliyorsundur bu siteyi de http://www.beautykozmetik.com/ ben denemedim ama cheapsmells in Turkiye şubesiymiş.

    Şimdi ben de kıyafete taktım site araştırıyorum ha bire:) Şu ucuzcu çin sitelerinden alışveriş yaptın mı hiç? Çok mu uyduruk çıkar acaba, cesaret edemedim.

    YanıtlaSil
  4. =)
    Bu yurt dışı yasağı çözümlenemezse ben de Kryolan' a geçmeyi planlıyorum cilt makyajı için, dual finishi bir kaç yerde daha okudum, sanırım benim şu an kullandığım Graftobian' nın pudrasına benziyor, Mecidiyeköy' de bayileri varmış, Türkiye fiyatı 103 TL' miş bu arada dual finishin...
    Hiç o sitelerden alışveriş yapmadım Missha' cım, sadece bir kaç defa ebaydeki uzak doğulu satıcılardan ayakkabı aldım, çok yüksek platformlu oldukları için arada bir giyebiliyorum ama memnun kaldım diyebilirim. T-shirt dışında bir şey alamıyorum ben üstümde görmeden içime sinmiyor bir türlü=)

    YanıtlaSil
  5. 103 mü? Yuh!!
    Ben 25 dolara alıyordum:(

    YanıtlaSil
  6. iki katından fazla fark varmış o zaman, ben o kadar yoktur diye düşünüyordum :(

    YanıtlaSil
  7. Merhaba canım,
    Ayakkabıların geldi mi? Geldiyse kalitesi falan nasıl? Ben bi sipariş veremedim daha.
    Kalıplarını merak ediyorum bir de, tam oldu mu ayağına?

    YanıtlaSil
  8. Belki biliyorsundur, bir de bu site var, indirimli:)) kalitesi hakkında fikrim yok ama.

    http://www.halens.com.tr/

    YanıtlaSil
  9. Yok Missha' cım bilmiyordum o siteyi. Ayakkabılarım geçen hafta geldiler, 3 hafta filan bekledim yani, ayağıma numarası tam oldu ama sanki fotoğraftaki halleri daha güzelmiş gibi geldi bana. Daha önce hiç böyle bantlı bir model giymemiştim, bir daha da tercih etmem açıkçası çünkü görünümleri hoş olsa da ayaklarım pek rahat etmedi evde denemiş olmama rağmen...

    YanıtlaSil