KALİMERO

KALİMERO
...ama bu haksızlık!!!

2 Aralık 2009 Çarşamba

Confessions of a skin care addict episode 1

İtiraf ediyorum, ben bir cilt bakım ürünleri bağımlısıyım.

Her ne kadar sağlıklı bir cilt için temel olan faktörleri (sigara içmemek, düzenli uyumak, dengeli beslenmek vesaire) gözardı etsem de konu minicik şişelerde satılan avuç dolusu para karşılığında bile olsa gerçekleşmesi pek de mümkün olmayan vaatlerde bulunan cicilere gelince içimde bir canavar uyanıyor, kendimi hepsi benim olmalı nidaları atarak en hesaplı shipping ücreti hangi sitede diye gözlerim kızarana kadar monitör karşısında otururken buluyorum.

En azından buluyordum diyeyim, son iki aydır hayatımla ilgili bir çok şey değişirken bitmek bilmeyen cilt bakımı rutinim de değişti. Zamanla daha önce kullandığım ürünlerden de bahsetmeyi planlıyorum ama önce bu aralar kullandıklarım...

Kose Softymo Deep Cleansing Oil:


Adından da belli olduğu üzere cleansing oil yani her türlü makyajı ve diğer waterproof cilt bakım ürünlerini ( güneş kremi gibi mesela) cildinizden temizlemek için yaratılmış mucizevi ürün. Çok fazla markanın cleansing oilini kullanmadım ama konsepte bayılıyorum. Göz makyajı için ayrı, cilt makyajı için ayrı bir şeyler kullanma ihtiyacına son vermelerinin yanında her türlü waterproof ürünü cildinizi yormadan hırpalamadan temizleme kabiliyetine sahipler. Makeupalleydeki ve yabancı birkaç blogdaki iyi yorumlara dayanamayarak ebayden arayıp buldum bir kaç ay önce bu markayı. Şişesinin pompalı olması sayesinde çok fazla ürün kullanmadan işinizi halledebiliyorsunuz.

Daha önce cleansing oil denememiş olanları yanıltmasın içindeki "yağ " sözcüğü çünkü suyla duruladığınızda geride kesinlikle yağdan eser kalmıyor. Cildinizi demin de dediğim gibi hırpalamadıkları için hem pamuk gibi oluyorsunuz hem de düzenli kullanımda gözenekleri fark edilir oranda temizliyorlar.

Kısacası memnun muyum evet ama bittiğinde daha önce kullandığım Silk Naturals' ın kayısı yağlı cleansing oiline (Apricot Cleansing Oil) geri dönmeyi planlıyorum. Şuan çok farketmesem de ilk kullanmaya başladığımda garip koktuğunu düşünmüştüm Kose' nin... Hem Silk Naturals'ınkinin içeriği çok daha sade ve doğal, onu kullanırken cildimin çok daha iyi göründüğünü farkettim, hem de zaten Silk Naturals'tan almak istediğim bi dolu şey var=)

Coming soon Confessions of a Skin Care Addict episode 2: MD Forte Facial Cleanser III

2 yorum:

  1. Bloguna bayildim!!! Bastan sonuna kadar baktim tüm postlara, bir cok benzeri üründende memnunuz, seni izninle blogroll´uma ekliyorum : )

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim=) İzin ne demek, blogroll' unda olmak beni çok mutlu eder =) Üşengeç bir blogger olduğum için blogum beklediğim kadar zengin olamadı bir türlü ama senin beğenmene çok sevindim =)

    YanıtlaSil